Persoane interesate

Video:Timisoara canta La Multi Ani Mircea Baniciu de zilele orasului

La concertul sustinut azi in Piata Unirii toti cei prezenti au cantat impreuna La Multi Ani Mircea Baniciu.
Urmariti filmul mai jos.

Mircea Baniciu canta de ziua lui la Zilele Orasului Timisoara

El este astazi alaturi de prieteni si va avea un spectacol împreună cu colegul şi prietenul sau Josef Kappl în Piaţa Unirii in aceasta seara .
Emoţii prin muzică si un concert de zile mari ne asteapta in acesasta seara.


Artistul îşi aniversează astăzi ziua de naştere.
Născut la data de 31 iulie 1949 la Timişoara, Mircea Baniciu spune despre oraşul său că “este locul cel mai frumos, locul unde a copilărit, unde a studenţit şi unde a crescut ”.
Cum astăzi Mircea Baniciu îşi aniversează ziua de naştere, îi uram si noi un sincer LA MULŢI ANI

Sustinator Timisoara Capitala Verde a Romaniei

Dupa cum probabil stiti deja, Timisoara a fost primul oras care s-a inscris in competitie si cu ocazia Zilelor Orasului , in acest weekend, Umbrela Verde va fi in Timisoara si le va transmite locuitorilor ca ‘orasul lor poate deveni Capitala Verde a Romaniei!‘

Sustine si tu Timisoara.

Piata Unirii a rasunat de muzica de Zilele Orasului Timisoara

Toti cei care au trecut prin Piata Unirii au avut parte de un concert de muzicã pop rock. De la ora 20.30 pe scena din fata Domului Catolic au cintat Vita de Vie si Smiley
Concertul a fost organizat de Tuborg si Primarie sub sloganul „Timisoara poate fi Capitala Verde a Romaniei!” , fiind integrata in programul de protectie a mediului inconjurator „Umbrela Verde” si Radio Zu

Vita de Vie si Smiley au urcat aseara pe scena din Piata Unirii si a pus pe jar fanii care au venit sa il vada. Atmosfera a fost una incendiara, publicul cantand impreuna cu artistul.

Recicleaza si castiga cu Umbrela Verde

In Piata Unirii a fost amplasat de dimineata un cort Umbrela Verde, unde cei care doresc pot aduce deseurile electrice sau electronice pe care le pot recicla. In schimbul acestora pot castiga premii precum o bicicleta, aparat foto, mp3 playere si role, in cadrul unei tombole.

Speranta de pe fundul paharului

Traim intr-o lume in care se bea fara discernamant.
Se bea de bucurie, se bea de tristete, se bea de plictiseala, se bea din obisnuinta, se bea fara motiv.
Panourile publicitare, mijloacele de transport, ecranele televizoarelor sunt invadate de reclame ce indeamna la consumul de alcool, ca apoi sa fim avertizati cu ipocrizie:
Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii".

Tradiţii, arta si hale industriale dezafectate

Avem deja în spate o tradiţie, amintiri, bucurii colective care nu pot dura la nesfîrşit vrem concerte, vrem muzee, vrem spectacole, vrem turism cultural, vrem viaţă literară, vrem puburi şi cluburi care să întreţină nivelul cultural-european al oraşului.
Organizatori stiu că dispreţuiesc şi belesc lumea cu taxe la parcare, că weceurile sunt de toată jenă, că toţi iau bani mulţi, cât de mulţi se poate, şi nu dau un sfanţ pe ceea ce se petrece pe scenă, că nu ajută cu nimic financiar, că nu au deloc sentimentul că banii îi fac tocmai datorită acestui fapt. Şi cu toate astea e miraculos că se poate: CĂ SE MAI POATE!

Emoţia aşteptării din faţa uşii de la intrare, a început spectacolul şi tu ai ajuns prea târziu, eşti la mâna celui de la intrare , toti sunt agitati, totul a început deja, eşti la bunăvoinţa personalului, cerşeşti înţelegere din gesturi, din mişcările repezite şi vinovate cu care îţi scormoneşte buzunarele după bani, aşa se întâmplă, apar tot felul de probleme în ultimul moment, ai ajuns, sufli grăbit, eşti sub presiune, a început. Se aude deja muzica faină.
Ar mai fi de adăugat faptul că se simte din când în când necesitatea unei mai atente struniri a unor efecte excesive care ar putea fi socotite de unii spectatori mai exigenţi ca fiind susceptibile de puţintel kitsch. Numai că trebuie să avem în vedere faptul că pariul tocmai acesta este: să atragi publicul, să-l seduci pentru muzica bună. Uneori artisti produc evenimente artistice memorabile alteori te deranjeaza sonorizarea, si cum toate au un sfîrşit, oricît de bine sau de rau ar fi să fie, totul se termina.
Arta spectacolului înnobilează spaţii lipsite de potenţial estetic unde hale industriale dezafectate devin spaţii alternative de artă, cu balet, operă, spaţii expoziţionale, concerte, happening teatral. Noi avem industrie în ruină din belşug, ne lipseşte doar imaginaţia, îndrăzneala şi curajul de a ieşi din conformism.

Office Paper Artist Standard

Un nou tip de ambalaj mai colorat pentru hartie, cu reproduceri ale marilor pictori
Rembrand, Michelangelo, Cuyp, Daumier, Robert, Vouet, Canaletto, Furini, Leonardo, Rousseau, Castillo, Monet, Sandys, Saenredam, Vanvitelli, Watteau, Santi



Felicitari e un produs reusit.

Arta este în esenţă cea mai profundă expresie a creativităţii umane. Pe cât de dificil de definit, pe atât de dificil de evaluat, având în vedere faptul că fiecare artist îşi alege singur regulile şi parametrii de lucru, se poate spune totuşi că arta este rezultatul alegerii unui mediu, a unui set de reguli pentru folosirea acestui mediu şi a unui set de valori ce determină ce anume merită a fi exprimat prin acel mediu pentru a induce un sentiment, o idee, o senzaţie sau o trăire în modul cel mai eficient posibil pentru acel mediu. Prin modul său de manifestare, arta poate fi considerată şi ca o formă de cunoaştere

Fii si tu voluntar pentru ‘Timisoara - Capitala Verde a Romaniei!’

In acest weekend. Asa ca, intre 30 iulie si 01 august, Umbrela Verde va fi in Timisoara si le va transmite locuitorilor ca ‘orasul lor poate deveni Capitala Verde a Romaniei!‘
Fii si tu voluntar pentru ‘Timisoara - Capitala Verde a Romaniei!’
Asa cum va asteptati, Umbrela Verde va organiza actiuni eco in fiecare din cele 3 zile in care vom fi la Timisoara, adica vineri, sambata si duminica.
De aceea, avem nevoie de cat mai multi voluntari, din randurile locuitorilor!
Daca esti timisorean sau locuiesti in Timis, vino alaturi de noi si ajuta-ti orasul in competitia pentru Capitala Verde a Romaniei. Anunta-ti si prietenii si veniti impreuna.
Ce vom face in cele trei zile la Timisoara
Intai, trebuie sa stiti ca, de vineri pana duminica, Cortul Umbrela Verde va fi instalat in Piata Unirii si va fi punctul de intalnire atat al voluntarilor, cat si al tuturor prietenilor nostri.

Sa trecem insa la program. Ca de obicei, ziua muncim ‘eco’, iar seara ne distram la concerte. Iata:
Vineri (30 iulie)
Startul se da la ora 10:00 in Piata Unirii, unde vom face echipele. Apoi, vom pleca in trafic alaturi de echipajele de politie, pentru a imparti stickere cu mesajul ‘Eu nu arunc gunoi pe strada‘ si pentru a ‘elibera’ masinile soferilor de gunoaie.
O echipa va ramane la Cortul Umbrela Verde, unde vom avea un ‘eco-wall’. Le vom imparti flyere trecatorilor, ii vom incuraja sa lase mesaje si le vom face ‘eco-fotografii
Dupa-amiaza vom merge prin cartierele timisorene, le vom vorbi oamenilor despre colectarea selectiva si ne vom oferi sa-i scapam de toate deseurile, inclusiv cele electronice (DEEE). De asemenea, ii vom indrepta spre punctele de colectare selectiva Umbrela Verde, care vor functiona vineri si sambata. Cei care ne vor preda un deseu pentru reciclat vor participa la o tombola cu premii.
Bineinteles, seara avem concert. Vor canta Vita de Vie si Smiley!
Sambata (31 iulie)
Vom continua, cu si mai mult entuziasm, actiunea de colectare selectiva de la locuitori. Cu cat vom strange mai mult, cu atat sansele Timisoarei sa ajunga Capitala Verde cresc!
Seara avem concert cu Mircea Baniciu si Directia 5.
Duminica (01 august)
Duminica e timpul sa ne uitam si la spatiile verzi din Timisoara, asa ca vom merge cu totii sa le curatam de gunoaiele lasate de locuitorii mai putin responsabili.
Si pentru ca nu se putea zi fara un concert Umbrela Verde, seara ne vor canta si ne vor incanta Publika si Paula Seling.
Si, ca sa fie distractia si mai mare, va mai spun ca toate vedetele pe care le veti asculta seara ne-au promis ca vor veni alaturi de voluntarii Umbrela Verde, la actiunile ‘eco’ din timpul zilei.

House Parade 2010, cel mai important eveniment de muzică house din vestul țării

Va avea loc în Timișoara, între 30 iulie și 1 august.
Festivalul se desfășoară la ieșire din Timișoara spre Arad, pe DN 69, la kilometrul 2. Intrarea este liberă,
Programul complet al evenimentului:
Vineri 30 iulie – Warm up – ora 21:00
FUTURE MASK Stage by Pure - techno, tech-house
NUCLEONYX Stage by Deean - electro, minimal-tech
TRANCE VIBRATIONS Stage - trance & progressive


Sambata 31 iulie – Parada stradala – ora 18:00
Parada camioane cu plecare din parcarea Iulius Mall Timisoara via Calea Aradului pe DN 69, catre locatia festivalului.
Concert la scene: start 21:00 HOUSE PARADE Stage - house, progressive, trance
FUTURE MASK Stage by Pure - techno, tech-house
HARD FORCE Stage by Dance Camp Events - trance, uplifting, hard
NUCLEONYX Stage by Deean - electro, minimal-tech
FLOAT Stage by Radio ZU - Romania este ZU!
Duminica 01 august – Afterparty – ora 21:00
BASE SOUND FX - drum & bass, breakbeat
NUCLEONYX Stage by Deean - electro, minimal-tech

Let’s ISWinT the World Together !!!

Parada International Student Week in Timisoara (ISWinT)
Este cel mai mare proiect organizat de Liga AC.
Avind o traditie de 17 ani, ISTWinT a devenit un punct de referinta in agenda studentilor din toate colturile lumii care isi doresc sa experimenteze mereu noi provocari multiculturale.
Tema de anul acesta este Closed eyes, open mind.

Lumea in care traim iti fura ochii prin culoare, diversitate,tehnologie,ingradind imaginatia si gindirea. Noi vom incerca sa depasim impreuna aceste bariere si sa ne deschidem mintea spre o analiza mai profunda a tot ceea ce ne inconjoara.
Let’s ISWinT the Wordl Together !!!

Stand up comedy cu MICUTZU' & VIO

In Timisoara in data de 25 iulie, de la 20:00, pe terasa No Name
Pentru a uita de caldura, Vio si Micutzu’ din fosta Deko va scot din casa si va provoaca la ras.
Info & rezervari: 0721.574.819

Pret bilet: 20 lei



In ARAD in data de 23 iulie, ora 21, club La Mouche.
Info & rezervari 0740064866

Parada camioane, House Parade Festival 2010

30 Iulie 2010 - 01 August 2010 Timisoara, DN 69 / KM 2
Vineri 30 iulie – Warm up – ora 21:00
FUTURE MASK Stage by Pure /// techno, tech-house
NUCLEONYX Stage by Deean /// electro, minimal-tech
TRANCE VIBRATIONS Stage /// trance & progressive
Sambata 31 iulie – Parada stradala – ora 18:00
Parada camioane cu plecare din parcarea Iulius Mall Timisoara via Calea Aradului pe DN 69, catre locatia festivalului.

Concert la scene: ora 21:00
HOUSE PARADE Stage /// house, progressive, trance
FUTURE MASK Stage by Pure /// techno, tech-house
HARD FORCE Stage by Dance Camp Events /// trance, uplifting, hard
NUCLEONYX Stage by Deean /// electro, minimal-tech
FLOAT Stage by Radio ZU /// Romania este ZU !
Duminica 01 august – Afterparty – ora 21:00
BASE SOUND FX /// drum & bass, breakbeat
NUCLEONYX Stage by Deean /// electro, minimal-tech
STEFANNO b2b JULIANNO / OPTICK / C-Zar / PAGAL / SKAMA / RAOUL RUSSU / LEXX / ADRIAN EFTIMIE / DARE / ROSARIO INTERNULLO / TALLA 2XLC / JIMMY D’AZZARO / CHRISS ZAHARY / MrK / Mr KEVIO / JORJ TROUSY / COOLIN / INSERTION / ANDREI PALADE / PAUL P / ICEMAN The DJ / SHOCK / G-KAY / ARISEN / MIHETZ / LIZARD / CAIUS / LOCCO BOY / DEEAN / LUPYNO si altii

o noua pedalare de week-end

Echipa "Verde pentru Biciclete" va invita la cea de-a patra tura ciclista banateana marca VpB, sambata, 24 iulie 2010.
Adunarea va avea loc la ora 9:00 si vom pleca de la Casa "Verde pentru Biciclete" pe traseul : Casa VpB - Politia Rutiera - Catedrala - Bd. V. Parvan - Str. Cluj - Spitalul Judetean - Bd. L. Rebreanu - sens giratoriu AEM - Calea Buziasului - Albina - Giroc - retur. Lungimea traseului este de 42 de km, iar durata de parcurgere aproximativa este de 5 ore.
Recomandam folosirea bicicletelor echipate corespunzator, precum si purtarea castii de protectie si/sau a vestei reflectorizante. Vom face popasuri de regrupare, precum si de realimentare cu apa si mancare.
Va asteptam cu drag la o noua pedalare de weekend!
Echipa "Verde pentru Biciclete"
www.pedaleaza. ro

Parada ISWinT (parada internationala a studentilor)

Marti 20 iulie 2010 ora 20:00
Plecarea se face din Complexul Studentesc, continuand drumul pe bulevardul Vasile Parvan, Piata Maria, Piata Operei si incheiand in Piata Unirii.
ISWinT-ul se deschide in fata publicului timisorean prin parada internationala a studentilor. Participantii din toate colturile lumii vor defila prin Timisoara pe un traseu bine stabilit ce are ca finalitate Piata Unirii.

La editia din acest an, parada va sta sub semnul steagurilor. Atat membrii echipei de organizare cat si oaspetii vor purta drapele ale tarilor din care provin participantii, fiind animati de sunetul motoarelor celor de la Timisoara Bikers. Este un eveniment in care Timisoara poate sa simta spiritul ISWinT

La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Proroc Ilie.

Azi este Sfantul Ilie, asa ca le urez un calduros La multi ani celor care poarta acest nume sfant.
Distractie placuta!

Departe de agitatia orasului si a asfaltului incins

A venit vara, a venit si canicula cu temperaturi de peste 35° si incet - incet incepem sa ne topim, asa ca dupa ultima iesire la mare si caldurile din ultimele zile am luat drumul spre munte si anume la Straja.
Dupa un drum de cateva ore am simtit aerul curat de munte, o oaza de racoare, undeva departe de toropeala, agitatie si asfalt incins,intr-un coltisor in care birocratia nu si-a pus inca amprenta, unde padurile inca mai exista, un loc in care temperaturile nu depasesc 30° nici in zilele cele mai toride, iar ambianta nu se compune din claxoane si sirene asurzitoare.
La Straja, timpul pare sa fi incremenit in loc.
Totul în natură pare un joc de sunete, dintr-o nesfârşită simfonie a naturii, iar privelistea este uimitoare.
Statiunea este situata in Muntii Valcan, sub varful Straja, deasupra orasului Lupeni din Valea Jiului.
Pana sus in statiune exista un telescaun si este si un drum asfaltat.

Tot in Straja se afla si Schitul Straja iar intrarea se face printr-un tunel lung pe pereţii căruia este pictat în întregime Calendarul Bisericesc si scene din Vechiul si Noul Testament iar tunelul este singura cale de acces spre schitul din lemn din staţiune.

Pantofi din flori naturale, de Michael Tcherevkoff

Un fotograf francez stabilit la New York City, este responsabil pentru fiecare creatie.
De la sandale gladiator la pantofi ortopedici si high heels, creativul Tcherevkoff imagineaza o lume vegetala, unde pantofii sunt atat de usori incat parca nici nu ii porti!
Galbene, rosii, violet sau albe, petalele sunt frumos indoite pentru a lua forma unui pantof, in designuri inedite.

Deocamdata, aceste creatii sunt doar fotografii insa cat de curand s-ar putea apuca de treaba si lansa o colectie de pantofi florali.
sursa foto: artstyleonline.com

Festivalul gastronomic „Poftă bună – Voie bună”

Festivalul gastronomic se va desfășura în perioada 16 - 18 iulie, la Timisoara, în parcarea Flavia, Strada Lacului, nr.21.
Peste 25 de firme îşi vor expune spre consum sau comercializare cele mai adecvate produse pentru asemenea manifestare: produse tip grill, preparate la ceaun, produse de patiserie şi plăcinte, produse din miere, dulciuri de casă, conserve din fructe şi legume, sucuri carbogazoase sau naturale, apă minerală și plată, vinuri, ţuică, bere și alte produse tradiţionale specifice zonei.

Se vor comercializa şi produse hand made, pietre semipreţioase, gablonţuri, artizanat, antichităţi, flori şi aranjamente florale, produse naturiste, cosmetice, îmbrăcăminte şi accesorii de sezon.
Partea de divertisment şi muzică este susţinută de tineri solişti localnici aflaţi la porţile consacrării.

Este oficial, biletele de călătorie pe mijloacele de transport în comun din Timişoara s-au scumpit de azi

Pretul unui bilet a crescut, in medie, cu 25%
Astfel, biletul cu o călătorie va costa doi lei, biletul cu două călătorii - 3,5 lei, biletul expres - 2,5 lei, iar legitimaţia de o zi - 10 lei.

Preţurile la abonamentele pentru persoane fizice au rămas neschimbate.

Atelierul Fructmania la River Deck sculpturi in fructe

Un profesionist va face o demonstratie dupa care cei prezenti vor aplica cele vazute.

Participarea la acest eveniment se face pe baza de inscriere.
Taxa este de 30 de lei de persoana iar copiii intre 3 si 10 ani au acces liber insotiti de un adult.
foto:
bufete-de-fructe.ro

feedback negativ si atentionarea Youtube

In ultima perioada toate filmarile facute de mine si postate pe Youtube au inceput sa fie preluate si de alte siteuri, sau persoane si sa primesc atentionari de genul nu sunt eu autorul care a filmat, sunt indecente, incalcarea drepturilor de difuzare cind filmarea sa facut pe domeniul public,etc.
Incepind de azi am hotarit daca gasesc sau sunt anuntat ca o filmare facuta de mine a aparut pe un alt site va fi indepartat apoi adaugat cu alt nume pentru a mi se respecta munca, iar cei
care vor sa vada filmele filmate de mine la diferite evenimente sa le caute pe acest blog.

Acum sa revenim la titlu
Feedback-ul poate servi drept o modalitate „no cost” de a motiva oamenii să aibă rezultate mai bune si e ca un fel de atenţionare că urmează ceva neplăcut la care protocolul cere să te supui. Este un ambalaj general acceptat pentru critică.
În consecinţă, „beneficiarul” (adica eu) rezistă cu stoicism se implica si mai mult va personaliza munca sa si ca urmare orice sfat si atentionare e super bine venita.

RCS & RDS isi bate joc de clienti.

Dupa cele scrise in data de 04.iunie 2010 Azi revin cu o actualizare
Daca aveti un contract cu RCS & RDS si din diverse motive doriti sa scapati de acesta, aflati ca este aproape imposibil acest lucru fara sa fiti pacaliti.
Ca orice abonat RCS&RDS (servicii de cablu tv si telefonie fixa sau mobila) care doreste rezilierea, clientul s-a prezentat la mijlocul lunii mai 2010 la biroul RCS&RDS in vederea rezilierii contractelor cu aceeasi data, nemultumit fiind ca a fost deconectat fara a fi anuntat.
A fost refuzat de catre angajatul RCS&RDS pe motiv ca rezilierea contractelor se face doar intre data de 1 si 5 a lunii urmatoare, prin urmare trebuie sa vina din nou la sediul RCS&RDS pentru a efectua rezilierea la acelasi birou dar dupa data de 1 a lunii urmatoare.
Trecand luna in curs, supus, clientul s-a prezentat din nou luna urmatoare, dupa data de 1, la acelasi birou RCS & RDS pentru a face actele de reziliere, iar de acolo i s-a cerut sa achite factura la zi.
A facut si asta si ca dovada afisez chitanta primita de la caserie.

A fost refuzat din nou din urmatorul motiv :
Trebuie platita si o taxa de mentenanta pentru a putea preda telefonul fix aflat in custodie, cu toate ca si cablul tv si telefonul au fost taiate inainte cu o luna.
Supus, clientul a platit din nou.
Iata si copia chitantei.

Iarasi la coada pentru a rezilia contractul.
Surpriza :
A fost refuzat din nou pe motiv ca trebuie sa plateasca din nou.
De aceasta data i s-a replicat ca daca doreste rezilierea trebuie sa achite o taxa de reconectare si in plus plata lunii in care tocmai a intrat, pentru a putea rezilia contractul.
Cerand o audienta la un superior pentru a putea rezolva aceasta problema, clientul a fost refuzat din nou, replica angajatei RCS & RDS fiind ca acesta nu exista si chiar daca ar fi ar spune acelasi lucru ca si ea.
Clientul citind contractul descopera un articol care spune asa :
« Orice litigiu legat de executarea sau incetarea contractului va fi rezolvat in principal pe cale amiabila », si prin urmare intreaba angajatul RCS & RDS despre aceasta clauza si cu cine poate discuta pentru a rezolva situatia.
Raspunsul a fost :
« Trebuie sa platiti, asta inseamna cale amiabila. »
Raspunsul clientului a fost :
« Am platit deja pentru o luna fara sa beneficiez de aceste servicii, pentru ce sa mai platesc inca o luna daca vreau sa reziliez contractul ? »
Raspunsul a fost :
« Veti fi reconectat si tot va trebui sa platiti. »
Mai mult ca sigur taxa de reconectare si plata lunii in curs va trebui achitata, pentru ca vor fi trecute pe factura urmatoare.
Iar facturile vor continua sa vina cu obisnuita intarziere.
RCS&RDS pacaleste astfel clientii obligandu-i la plata unor servicii pe care nu le presteaza, solicitand aparatura la rezilierea contractului plus o taxa de mentenanta, care trebuie achitata, si plata lunii urmatoare, chiar daca practic clientul nu mai beneficiaza de serviciile suspendate.
In plus este si umilit si oricat ar incerca rezilierea contractului pana nu plateste nu va reusi sa scape de RCS&RDS.
Clientul a plecat umilit si furios ca traieste in tara lui Papura Voda.
Banuiesc ca nu e singurul client RCS&RDS nemultumit si care a patit acest lucru.
Ai patit la fel lasa un comentariu pentru a nu se mai repeta si pe viitor cu alte persoane acelasi lucru.
Update:Am fost anuntat ca azi Sambata 05 Iunie au venit cei de la RCS & RDS sa faca reconectarea cablului Tv si a telefonului fix si au fost refuzati politicos.
S-a trecut pe procesul verbal ca se refuza reconectarea si ca se doreste rezilierea contractului.
Angajatii care au venit sa reconecteze au dorit sa se treaca refuzul pe procesul verbal de frica sefilor.
Update
RCS&RDS isi bate joc isi bate joc in continuare de clienti.

Dupa ce saptamana clientul a fost umilit azi 8 Iunie 2010 acelasi client primeste prima factura la timp.
O factura prin care este obligat sa plateasca un serviciu de care nu a beneficiat nici cu o luna in urma fiind deconectat si pe care a fost obligat sa o plateasca pentru a putea preda telefonul fix aflat in custodie.

RCS&RDS pacaleste astfel clientii obligandu-i la plata unor servicii pe care nu le presteaza.
Traim in Romania ! Ei au mereu dreptate si numai drepturi iar noi, clientii numai obligatii.
Problema e ca din data de 13 Mai 2010 si pina in prezent se refuza nejustificat rezilierea contractului din diverse motive.
Cei de la rds au fost rugati sa solutioneze aceasta problema, dar se pare ca nu exista vointa din partea lor.
Nu vad de ce un client care doreste rezilierea si nu beneficiaza de serviciile lor sa platesca in continuare facturile ca un prost si sa fie dus cu vorba si prostit ca un copil mic
Daca nu platiti nu va putem rezilia contractul.
Sa platit tot ce au cerut si tot nu sa putut rezilia.
Ati platit si ati fost reconectat
Daca sa platit atunci de sa refuzat rezilierea
Sa mai scris aceste lucruri si in data de ….
Pentru reconectare, se plăteşte o taxă de 15 lei“, ne lămureşte operatoarea
Nu se doreste reconectarea se doreste rezilierea si nu se va plati aceasta taxa
Sa cerut rezilierea contractului la biroul de relatii cu clientii si sa trecut acest lucru si pe procesul verbal al angajatilor care au venit sa faca reconectarea in data 5.06.2010 si care au fost refuzati.
Nu se poate ca o sesizare sa nu fie solutionata nici dupa 3 luni de zile
Azi a venit o noua factura de 68 ron o postez mai jos

1. Servicii iunie.2010-iulie 2010 -53 ron
2. Alte servicii, echipamente, iunie 2010 -15 ron

Serviciile sunt deconectate din 13 Mai ce reprezinta aceste sume?
Telefonul a fost predat fiind in custodie dar apar 1o minute convorbiri incluse in abonament Cum sa vorbit daca telefonul a fost predat, si serviciile deconectate.
De ce se refuza in continuare rezilierea contractului?
Clientul este obligat sa plateasca un serviciu de care nu a beneficiat de 3 luni fiind deconectat

Clientul fiind in continuare umilit a hotarit sa faca plingere la protectia consumatorului.
Update:20 August S-a primit raspuns de la Comisariatul Judetean Pentru Protectia Consumatorilor Facturile au fost anulate si contractul reziliat.

17-18 iulie 2010 ZILELE CARTIERULUI FABRIC

Consiliul Consultativ de Cartier Fabric impreuna cu Casa de Cultura a municipiului Timisoara si Primaria orasului Timisoara au placerea sa va invite la ZILELE CARTIERULUI FABRIC

Din program:
SAMBATA 17 iulie
ora 9:00 Crosul Rudolf Walther - Kinderzukunft
ora 10:30 Baschet, Streetball, Fotbal, Tenis de masa, Volei, Badminton (inscrieri tel 0745-347173 sau 0744-399802)
ora 18:00 Deplasarea fanfarei cu tramvai de epoca pe traseul Depou RATT-Badea Cartan-Gara de Est-Modern-Piata Traian
ora 19:00 seara vieneza, concert cu Fanfara Timisoara Big Band (in Piata Traian)
concert cu Fanfara Penticostala ELIM (Parcul Uzinei)
ora 20:30 concert Blues&Rock cu formatiile Blues Station, Cover Band (in Piata Traian)

DUMINICA 18 iulie
(parcul Fratii Constanti - str. Garofitei)
ora 16:30 FUN SCIENCE, show interactiv si educativ pentru copii, parinti si bunici: face painting, impletit de baloane, etc
ora 18:00 Serbare Campeneasca, spectacol de muzica populara cu Ansamblul Timisul
ora 20:00 Spectacol folcloric cu formatia Luta Popovici
informatii suplimentare pe www.ccf.info

Tantarii isi fac de cap in Timisoara.

În ciuda faptului că au fost făcute tratamente împotriva ţânţarilor, nu-mi dau seama ce se intampla, dar parca in nici un an nu au fost asa de multi.
Nu stiu cum este prin alte orase dar in Timisoara avem probleme in fiecare an cu acesti tantari.

COSMO BIKINI PARTY

In fiecare weekend (simbata si duminica) intre orele 9:00 – 13: 00 si 15:00 – 19:00 pina pe 1 august pe Plaja Hotelului Vega, din MAMAIA.

Esti gata pentru plaja?
Ai tinut dieta, ai facut sport sau, pur si simplu, esti minunata pentru ca te simti bine in pielea ta?
E timpul sa fi admirata.

Pictură pe basorelief egiptean, grec şi aztec in cadrul Festivalului Inimilor

Asociaţia Culturală Noua Acropolă va organiza un atelier de pictură pe basorelief. Piesele vor avea motive din cultura egipteană, greacă şi aztecă.
Atelierul va avea loc în cadrul Festivalului Inimilor, sâmbătă, 10 iulie şi duminică, 11 iulie, între orele 10-14 şi 16-19 în Parcul Rozelor, în partea dreaptă a scenei.

Suntem invitati să pictam Scarabeu, Barcă Egiptenă, Ochiul lui Ra, Thumi şi multe alte piese prin care putem să descoperim simboluri legate de culturile din care provin. Vom afla despre modul de pictură al egiptenilor, al aztecilor şi al grecilor, despre istoria lor, viaţa cotidiană şi artă.
Asociaţia Noua Acropolă va pune la dispoziţie toate materialele de pictură.
Piesa realizată va putea fi cumparată cu o reducere de 50% faţă de preţul afişat la expoziţia cu vânzare.

Spectacole inedite la Festivalului Inimilor Timisoara 2010

Zeci de ansambluri folclorice din întreaga lume au defilat azi în Centrul Timişoarei.
Spectacole inedite susţinute de mai bine de 30 de ansambluri populare chiar şi din colţuri mai îndepărtate ale lumii vor dansa pe scena din Parcul Rozelor, în fiecare seară, până la finalul săptămânii.
Toţi cei care vor să vadă porturi şi dansuri populare din Grecia, Costa Rica, Olanda, Macedonia, Turcia , Serbia, Ucraina sau Ungaria, sunt aşteptaţi zilnic în Parcul Rozelor pentru a urmări evenimentul.
Participanţii la eveniment si-au prezentat portul tradiţional într-o paradă, astăzi, de la ora 18.10, prin centrul oraşului, de la Catedrală la Operă, din nou la Catedrală şi apoi în Pacul Rozelor.



Au defilat din:
COSTA RICA - Ansamblul MESTIZZO - San Jose
GRECIA - Ansamblul FIORE DI LEVANTE - Zakynthos
OLANDA - Ansamblul NITSANIM - Haga
Rep. MACEDONIA - Ansamblul BITOLA - Bitola
SERBIA - Ansamblul DJIDO - Becej
TURCIA - Ansamblul Municipalităţii din TURGUTLU
UCRAINA - Ansamblul GERDAN - Cernăuţi
UNGARIA - Ansamblul FONIX GYERMEK ES IFJUSAGI NEPTANCCOPORT - Debrecen
UNGARIA - Ansamblul Centrului cultural din Szeged
CEATA JUNILOR - Sibiu
TRADIŢII MARAMUREŞENE - Baia Mare
DANUBIUS - Tr.Severin
DOR TRANSILVAN - Cluj Napoca
BIHORUL - Oradea
CUNUNIŢA - Bania
GUGULANUL - Borlova
ARMENIŞANA - Armenis
RAPSODIA MUREŞANĂ - Arad
LUGOJANA - Lugoj
CSURDONGOLO - Tormac
CUNUNA TIMIŞULUI - Ghiroda
BELINŢANA - Belinţ
BUSUIOCUL - Santana
TIMIŞUL - copii, tineret, adulţi - Timişoara
BANATUL - Timişoara
BĂNĂŢEANA - Timişoara
DOINA TIMIŞULUI - Timişoara
BANATER ROSMAREIN - Timişoara
MLADOST - Timişoara
BOKRETA - Timişoara
ESZTERLANC - Timişoara

Mamaia o statiune pentru toate bugetele

Urasc sa plec de acasa fara sa am o rezervare, fara sa stiu cat ma costa sau cat stau.
Dar anul asta fix asa s-a intamplat. O hotarare de moment si am pornit la drum.
Am aterizat la Mamaia ,iar dăcă spunem Mamaia, spunem plimbări cu ski-jet-uri sau hidrobiciclete, tractări cu banane gonflabile unde toti sunt rasturnati in apa, ridicări cu paraşuta, yachting, scufundări şi să nu uităm să menţionăm faimoasa telegondolă.
Mancarea nu a fost o problema am gasit manare foarte buna la preturi super accesibile mai mici ca la restaurantele din Timisoara.Am avut ocazia sa fac lucruri inedite si sa experimentez situatii generatoare de adrenalina, care ma determina sa cred in potentialul turismului din Romania.
Românii cu apartamente libere la malul mării profită din plin de sosirea verii ca să-şi crească veniturile, iar tarifele sunt mai mici decât la hotel
Eu pe bune daca inteleg de ce politica turismului romanesc mai foloseste termeni precum sezon sau extra-sezon. Oare nu isi dau seama ca asa ceva chiar nu mai conteaza?

M-am bucurat sa vad cat de pline erau drumurile de oameni care veneau, pentru cateva ore, sa se plimbe pe malul marii.
Cum treci de satul de vacanta, plaja e plina de turisti care nu au renuntat la cearsaf. Inarmati cu umbrele, lazi frigorifice si prosoape, oamenii se bronzeaza pe bani putini. In nordul statiunii, cresc si pretentiile, o zi la plaja in aceasta zona costa putin mai mult.
Mirosul de hamsii e prezent peste tot si dupa pretul lor apreciai ce preturi practica si Toti incearca sa te convinga ca la ei e cel mai bine.
Patronii de hoteluri, pensiuni, restaurante si terase ar trebui sa constientizeze ca banu’ nu cade din cer, ci vine de la turist, iar daca pe turist il iei de fraier, el se duce in alta parte, iar tu patron ramai cu ochii-n soare.
Ma deranjat faptul ca te atrag cu mancare ieftina si buna , si te taxeaza la sucuri si bauturi iar pentru necesitatile fiziologice de fiecare data trebuie sa platesti 1 Ron chiar daca ai facut consumatie la ei.
Dacă v-aţi săturat de plajă, de terase, magazine sau baruri, puteti să vedeţi filme la dimensiunea 7D contra cost credeati ca e gratis 10 ron 5 minute sau sa stai in exteriorul mini-cinemaului unde este poziţionat un ecran, unde poţi vedea ce se intimpla in mica sala cum au faţa îngrozită, cum se fereşte, se sperie, ţipă cu putere sau dau din picioarele. Râsetele spectatorilor sunt pe măsura trăirilor celor din sală.Pana acum nimic nu pare iesit din comun
A fost o vacanta reusita pana la urma si am ramas si cu amintiri placute

Mihai Traistariu a făcut playback la Mamaia

Invitat la Neatza cu Razvan si Dani,Trăistariu s-a gândit să fericească şi aromânii: a cântat în premieră o piesă în machidonă.
Aşadar, viaţa e cât se poate de frumoasă pentru cântăreţ şi lucrurile merg ca pe roate.
Mai puţin atunci când a trebuit să cânte: el a făcut playback la emisiune şi din păcate i-a sărit discul: de 2 ori.

Răzvan şi Dani s-au scuzat, precizând că au montat instalaţia pe ploaie.
Comentarii asa cum au fost postate pe Youtube
In ORICE EMISIUNE TV SE FACE PLAYBACK ... in afara de Marutza, unde si acolo unii artisti prefera sa faca playback. Si Iris fac playback la emisiunile tv si Directia 5 si Cotabitza si oricine vreti dvs. Rugamintea mea e sa stergeti faptul ca a fost playback pt. ca la ei in emisiune toata lumea a facut playback de ani de zile ! Din ce-am inteles eu ... cd-ul a sarit pt. ca era tras la o turatie mai mare decat poate duce aparatul lor ! Multumesc pt. intelegere ! Mihai

Pe litoral cu Sin Fronteras

Tradus , numele trupei inseamna “Fara Frontiere”,si au sustinut adevarate spectacole prin cantecele si dansurile lor traditionale.
Sin Fronteras, indienii din Peru, încânta urechile trecătorilor de pe lângă hotel Perla din staţiunea Mamaia, în fiecare zi, turiştii putând să cumpere diferite obiecte de artizanat, cercei, coliere, pixuri cu inscripţii, brăţări colorate, pălării şi multe altele, la un preţ accesibil, începând de la 5-10 lei.

Ei reusesc sa mentina mereu atmosfera calda si placuta cantand despre iubire, pamant, natura si pace si încântă publicul cu frumoasele lor instrumente de origine incașă. Genul de muzică pe care îl cântă frumoşii peruani este de meditaţie, relaxare, ambient şi oferă o stare de spirit pozitivă, alungând gândurile negre, absorbindu-le pe cele pozitive.
Le plac romanii pentru ca, spun ei, zambesc mult, asemenea poporului lor.
Obiectele care sunt puse la vânzare sunt lucrate manual de ei, în pauzele din timpul spectacolului, sau înainte de începerea lui și sunt confecționate din piele, alpaca, pene și alte obiecte decorative(diferite mărgeluțe de diferite culori).
Publicul roman nu a ramas deloc indiferent muzicii pe care peruanii o canta, gustand din plin astfel de gen.

Un crater din asfalt inghite o Masina de la Drumuri la Timisoara

Capcanele din asflat fac victime chiar în rândul constructorilor. Un utilaj de la Drumuri a rămas blocat într-un crater de pe strada Telegrafilor la Nr.2 din Timisoara.
Incidentul s-a petrecut joi dimineaţă, pe strada Telegrafilor din Timişoara. În timp ce muncitorii executau lucrări de asfaltare a şoselei, drumul s-a surpat sub greutatea unuia dintre utilaje.
"Am auzit o bubuitură puternică. Am ieşit repede că nu ştiam ce s-a întâmplat. Bine că n-a păţit nimic şoferul. Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva. Acum trei ani s-a surpat drumul tot pe strada asta. O Dacie a căzut pe jumătate în asfalt şi au fost doi răniţi", povesteşte o locatară.


Şoferul a declarat că spăla şoseaua, pentru că urma ca muncitorii să toarne asfalt. "Când am trecut cu roţile peste un canal termic, cimentul a cedat şi utilajul s-a scufundat efectiv, cu roata din spate. Încercăm acum să scoatem maşina din groapă", a arătat şoferul

„Creşterea Gigacaloriei” în limbajul oamenilor muncii

În Timisoara , circulă pe la blocuri expresia „creşterea gigacaloriei”.
Până la revoluţie nimeni nu auzise de asemenea creştere. Acum, toată lumea zice de gigacalorie cum că a crescut, asta spun toţi: „aţi auzit, vecine, că iar au spus la televizor că creşte gigacaloria”. Dacă ar fi fost pe vremea lui Ceauşescu, nimeni n-ar fi înţeles ce înseamnă să crească gigacaloria: ar fi putut crede că e vorba de creşterea unui animal de apartament sau vreo plantă exotică. Că altfel, ce ar fi putut creşte la bloc?
Acum însă toţi ştiu ce înseamnă şi se înfioară când se anunţă creşterea: „creşte……….., spun şi se „debranşează de la reţea”, o altă expresie nouă în limbajul oamenilor muncii.

Aceştia merg dis-de-dimineaţă la sediul Regiei care, fiind nou şi luxos, oamenii muncii se uitau chiondorâş la el şi îşi zic unii, altora: „uite, ăştia au bani să-şi ridice asemenea sedii luxoase în vreme ce gigacaloria creşte”. Pentru cei care aşteaptă la ghişeele de la Regie ca să se „debranşeze” e nevoie de o cerere şi trebuie să aştepţi o vreme până ţi se dă liber la debranşare, după care vine echipa de la punctul termic, şi te debranşează: taie ţeava şi pun un dop special! Se înfăţişează pe stradă cu un cărucior pe care stă proţăpit tubul cu oxigen şi taie. Pe urmă oamenii stau debranşaţi de la reţea în frigul iernii şi aşteaptă de obicei primăvara: stau sub plapome si se uită la televizor la filme din America de Sud unde nu este nevoie de gigacalorie întrucât e cald de la natură.

cele mai citite