Persoane interesate

Razboiul Steagurilor ia sfârsit in Ungaria.

 Dupa  scandalurile abordarii steagurilor cu simboluri secuiesti am ales sa vizitez orasul Kiskunfelegyhaza din Ungaria. Am ales acest oras pentru ca despre acesta sa scris cel mai mult si am vrut sa vad atmosfera de acolo fara a ascunde ca sunt român. Am  fost surprins sa vad ca steagul secuilor despre care sa tot vorbit lipseste cu desavarsire. Timp de 5 zile cat am vizitat acest oras am constatat ca in Kiskunfenlegyhaza lucreaza multi romani la un abatorul de porci  din localitate din mai multe orase ale tarii.
Orasul Kiskunfenlegyhaza din Ungaria s-a alaturat administratiilor locale care au abordat steagul secuiesc in prezenta deputatului UDMR Marko Attila, aratând prin acest gest ca sunt alaturi de maghiarii din Transilvania.
Nu am gasit steagul abordat pe nici o cladire din oras si nici pe cele oficiale. Nu am putut rata ocazia de a fotografia orasul.










Graffiti Timisoara: Galerie Foto.

Arta graffiti se incadreaza in peisajul urban.






















Expozitie de pictura pe sticla

In Timisoara are loc expozitia de pictura pe sticla cu tema Monumentele istorice din orasul Timisoara.
Lucrarile sunt executate de beneficiarii Centrelor de Zi pentru Persoanele Varstnice din Timisoara.
Expozitia este deschisa publicului in perioada 19 - 22 martie la et. 1, Muzeul de Arta Timisoara (Palatul Baroc).
Vineri 22 martie, de la ora 18,00 in Sala Baroca aceste lucrari vor fi vandute la o licitatie pentru a duce acest proiect mai departe.











Poza Zilei

Lapte fara aflatoxina


cele mai citite