Persoane interesate

rosul da culoare vietii



Rosu Culoarea Energiei, simbolizeaza dragostea, energia, pasiunea, inseamna noroc, provoaca, este culoarea invingatorilor, inseamna sanatate, rosul este natural, rosul atrage, rosul ofera caldura.
In general, avem tendinta sa asociem rosul cu lucrurile pozitive din viata, precum dragostea, pasiunea si romantismul.
Pe de alta parte rosul reprezinta si trasaturi precum furia, puterea, forta, taria. De asemenea simbolizeaza caldura, arsita si este folosit deseori ca semn pentru a indica interdictia sau pericolul - stop!
Inclusiv indicatoarele rutiere care au ca mesajul stop sau atentie sunt colorate cu rosu.
Rosul este si culoarea emotiilor umane: atunci cand cineva se rusineaza sau, dimpotriva, se enerveaza, se inroseste.Cine isi pierde controlul asupra propriei persoane ,,vede rosu in fata ochilor".
In regnul animal, rosul reprezinta testosteronul si barbatia, simbolizeaza dominatia. Spre exemplu, o masina rosie este observata mult mai rapid decat una albastra, de acelasi tip.
Medicina naturista crede in puterea vindecatoare a alimentelor rosii, considerandu-se ca acestea sprijina si grabesc vindecarea.In tratarea anemiei, important este consumul de alimente rosii, precum capsuni, zmeura, mere sau portocale rosii. Legumele precum sfecla rosie, ardeiul rosu, rosiile, dar si ceaiul rosu sunt recomandate.In natura, rosul se evidentiaza deseori si are rolul de a atentiona si de a semnaliza - ca in cazul sarpelui cu clopotei sau al broastelor otravitoare. in schimb, florile care lumineaza in rosul cel mai aprins sau campurile acoperite primavara cu maci ne bucura si ne umplu sufletui, la fel ca si trandafirii si lalelele rosii.
Cu florile rosii nu gresiti niciodata. Daca le oferiti cadou, acestea vor bucura persoana care le primeste si vor energiza casa acesteia.
Alegeti haine rosii pentru ocazii in care vreti sa fiti recunoscute sau sa iesiti in evidenta.
Rosul va poate da multa energie daca sunteti obosite, intareste si stimuleaza capacitatea de reusita. Va poate ajuta si la stabilirea contactelor, caci rosul atrage intr-un mod magic sexul opus.
Daca preferati alta culoare, nu ezitati sa asortati macar un accesoriu rosu care sa va evidentieze: bijuterii, esarfe, curele, genti sau pantofi.
Cine vrea sa economiseasca energie isi coloreaza peretii si in tonuri de rosu - acestea cresc temperatura din camera cu cateva grade.
Pe baza efectului de incalzire, lumina rosie este folosita ca mijloc de vindecare. Un dormitor cu peretii sau cel putin un perete rosu va aduce multa energie in viata de cuplu.Buzele rosii sunt facute pentru a fi sarutate. lar femeile sunt constiente de acest lucru.si exemplele pot continua.

cele mai citite