Persoane interesate

Atentie unde va depuneti CV-ul pentru angajare pentru ca nu veti fi angajat niciodata, va vor vinde CV-ul

Pe site-urile romanesti pentru cautarea locurilor de munca unde toata lumea cauta un loc de munca si unde se aplica pentru un anumit job sunt multe firme fantoma care nu fac angajari dar care string CV-uri pentru baza lor de date pe care apoi le vand.
Cum le recunoastem?





Sunt multe care nu spun cine este angajatorul, (confidential) sau spun ca numele companiei este ascuns, altele spun cine este angajatorul iar la o simpla cautare pe net descoperi ca de fapt ei dau anunturi pentru a stange CV-uri si apoi le vand firmelor interesate.


Ex:
Acest website se adreseaza companiilor care au posturi vacante si doresc externalizarea serviciilor de resurse umane pentru a accelera efectuarea angajarilor si pentru a reduce costurile. Comandand pachete de CV-uri de la noi, puteti evita timpul de asteptare de cateva luni pentru a primi prin anunturi, candidati cu experienta dorita . Preturile sunt incepand de la 120 euro +TVA per pachet pentru un post vacant. Va punem la dispozitie un serviciu de selectie din 650.000 de cv-uri colectate prin anunturi, sortabile dupa experienta si studii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cele mai citite