Persoane interesate

Zilele cartierului Freidorf

În perioada 3-5 septembrie. Parcul Petofi va fi centrul sărbătorii, acolo fiind programate mai multe evenimente, la care sunt aşteptaţi toţi timişorenii.
Manifestările debutează vineri, 3 septembrie, când de la ora 10 va avea loc un concurs de biciclete în jurul Parcului Petofi. De la ora 11, la Liceul Auto are loc un concurs de desene pe asfalt, urmat de un concurs de pictură, tot la instituţia de învăţământ. Pe terenul de sport al şcolii se va desfăşura, de la ora 12, Cupa Freidorfului la Fotbal, iar seara, Parcul Petofi devine gazda unui concert de muzică rock, cu formaţiile Sanctuar şi Chiroptera. De la 21, programul continuă cu dans în aer liber.



Sâmbătă, de la 18 are loc o slujbă ecumenică, tot în Parcul Petofi, pentru ca apoi să intre în scenă, de la ora 18.30, Ansamblul „Timişul” al Casei de Cultură Timişoara. Vor cânta: Vasile Conea, Camelia Florea, Geanina Beleiu, Dolores Dongea, Nicoleta Bensar, Oana Drinceanu, Denis Hilitian, Delian Dragalina, Vlad Botnar şi Lavinia Buru. Pe urmă, până la miezul nopţii, se va dansa din nou în aer liber.
Duminică, 5 septembrie, aceiaşi artişti vor susţine un spectacol de muzică populară, de la ora 18.
Evenimentele sunt organizate de Consiliul Consultativ de Cartier Fabric, Primăria Timişoara, Consiliul Local Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului.
Intrarea la toate aceste manifestări este liberă.

cele mai citite