Persoane interesate

Salvati copiii, in mars, pentru sanatate! Incepe saptamana Bolilor Rare la Timisoara

Voluntari, medici, dar si bolnavi care sufera de afectiuni rare si familiile lor vor marsalui pe strazile Timisoarei intr-un mars de informare si sensibilizare a opiniei publice.
Evenimentul deschide Saptamana Bolilor Rare la Timisoara, care se desfasoara intre 21 si 28 februarie. Participantii la mars vor purta veste albe inscriptionate cu “Ziua bolilor rare, voluntari pentru bolile rare”. Oamenii vor porni din fata Universitatii de Medicina Timisoara si vor merge pana la Spitalul de Copii si Primarie.Evenimentul este organizat de Salvati Copiii filiala Timis in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes, Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania, Societatea Romana de Genetica Medicala, Spitalul de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu, Primaria Timisoara, Vitro Bio Chem si Swedish Orphan Biovitrum.
Marsul incepe luni, de la ora 12.00 in fata Universitatii de Medicina.
Ziua Internationala a Bolilor Rare, 28 februarie, este in fiecare an o oportunitate pentru a celebra diversitatea comunitatii bolilor rare in Romania si in intreaga lume.


Sursa: Salvati copiii, in mars, pentru sanatate! Incepe saptamana Bolilor Rare la Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cele mai citite