Persoane interesate

Vicepresedintele Comisiei pentru drepturile Omului face jonglerii cu datele personale ale alegătorilor din colegiul 3 Timisoara

Dreptul alegătorilor la protecţia datelor personale este încălcat de deputatul PD-L de Timişoara, Marius Dugulescu vicepresedintele Comisiei pentru drepturile Omului conform Wikipedia.



Azi varul meu s-a trezit în cutia poştală cu o felicităre personalizata şi semnata de Marius Dugulescu.
A găsit în cutia poştală de ziua lui un plic.
Când l-am deschis era felicitarea de la deputat. Nu ştiu de unde au ei data de naştere şi numele lui exact ca-n buletin. Nu i le-a cerut nimeni de la parlamentarul ăsta şi nici nu le-a dat acceptul să le folosească.
E foarte ciudat că au acces la astfel de date.



Textul este urmatorul:
Este o onoare pentru mine, ca deputat de Timişoara să vă pot transmite cu ocazia zilei dumneavoastră de naştere, cele mai sincere urări de sănătate, fericire şi fie ca Dumnezeu să vă împlinească toate dorinţele, să aveţi parte de un trai liniştit şi decent. Vă asigur de profundul meu respect şi de faptul că voi încerca să fac tot posibilul ca, prin activitatea mea din Parlamentul României, să aduc un plus de prosperitate Timişoarei şi timişorenilor. La mulţi ani!” scrie în felicitarea semnată “Marius Dugulescu, deputat colegiul 3 Timişoara”.

Sărbătoritului i se transmite că dacă “adresa sau datele personale sunt incomplete, greşite sau nu mai sunt valabile să sune la un numărul de telefon 0356-261434 sau să-i trimită un mail deputatului pe adresa marius.dugulescu@cdep.ro

4 comentarii:

  1. Este foarte grav ce se intampla, ar trebui sa continuati sa sapati mai adanc, mai ales daca si alti cetateni au primit astfel de "felicitari".
    Doar nu vor trimite la toti cetatenii judetului...,asta ar fi mai mult decat straniu.
    Ce sa mai vorbim de eludarea legii cu privire la drepturile omului, la protectia datelor si restul, care nu este mai putin important...Dar cui ii pasa in tara asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am primit si eu si sotia o felicitare de la deputatul Dugulescu de ziua noastra de nastere...acum ce sa zic,o felicitare este o felicitare indiferent de la cine vine ea si-i multumim ptr.ea dar nu inteleg ce legatura are deputatul cu ziua mea de nastere si mai ales cum i-si permite sa foloseasca datele mele personale fara ca eu sa-mi dau acordul!!!??? Pot sa ma gandesc ca vrea sa ma foloseasca in campania electorala,sa ma atraga de partea sa,in acest caz,care mi se pare cel mai plauzibil,pot sa-i dau un sfat:punete si fa ceia ce trebuie ptr. concetatenii tai si vei fi votat cu ambele maini,eu chiar sunt pro PDL dar asta este optiunea pe care o avem ficare si ne manifestam la locul si data stabilite iar de te vei face remarcat prin faptele tale am sa te votez.Cu respect Mircea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am primit si eu o felicitare cu ocazia zlei de nastere de la acest individ.ma intreb de unde imi stia numele si data nasterii?pe verso scrie:in cazul in care adresa sau datele sunt incomplecte bla-bla-bla si va rugam sa ne contactati la tel:0356261434 sau e-mail: marius.dugulescu@cdep.ro
    Suntem o tara condusa de securisti

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam ciudat omul asta...si eu am primit de ziua mea 2 falicitari identice, probabil sa fie sigur ca ajunge cel putin una, cred ca ar trebui sa ne strangem mai multi oameni si sa l dam in judecata putin

    RăspundețiȘtergere

cele mai citite