Persoane interesate

Mamaia o statiune pentru toate bugetele

Urasc sa plec de acasa fara sa am o rezervare, fara sa stiu cat ma costa sau cat stau.
Dar anul asta fix asa s-a intamplat. O hotarare de moment si am pornit la drum.
Am aterizat la Mamaia ,iar dăcă spunem Mamaia, spunem plimbări cu ski-jet-uri sau hidrobiciclete, tractări cu banane gonflabile unde toti sunt rasturnati in apa, ridicări cu paraşuta, yachting, scufundări şi să nu uităm să menţionăm faimoasa telegondolă.
Mancarea nu a fost o problema am gasit manare foarte buna la preturi super accesibile mai mici ca la restaurantele din Timisoara.Am avut ocazia sa fac lucruri inedite si sa experimentez situatii generatoare de adrenalina, care ma determina sa cred in potentialul turismului din Romania.
Românii cu apartamente libere la malul mării profită din plin de sosirea verii ca să-şi crească veniturile, iar tarifele sunt mai mici decât la hotel
Eu pe bune daca inteleg de ce politica turismului romanesc mai foloseste termeni precum sezon sau extra-sezon. Oare nu isi dau seama ca asa ceva chiar nu mai conteaza?

M-am bucurat sa vad cat de pline erau drumurile de oameni care veneau, pentru cateva ore, sa se plimbe pe malul marii.
Cum treci de satul de vacanta, plaja e plina de turisti care nu au renuntat la cearsaf. Inarmati cu umbrele, lazi frigorifice si prosoape, oamenii se bronzeaza pe bani putini. In nordul statiunii, cresc si pretentiile, o zi la plaja in aceasta zona costa putin mai mult.
Mirosul de hamsii e prezent peste tot si dupa pretul lor apreciai ce preturi practica si Toti incearca sa te convinga ca la ei e cel mai bine.
Patronii de hoteluri, pensiuni, restaurante si terase ar trebui sa constientizeze ca banu’ nu cade din cer, ci vine de la turist, iar daca pe turist il iei de fraier, el se duce in alta parte, iar tu patron ramai cu ochii-n soare.
Ma deranjat faptul ca te atrag cu mancare ieftina si buna , si te taxeaza la sucuri si bauturi iar pentru necesitatile fiziologice de fiecare data trebuie sa platesti 1 Ron chiar daca ai facut consumatie la ei.
Dacă v-aţi săturat de plajă, de terase, magazine sau baruri, puteti să vedeţi filme la dimensiunea 7D contra cost credeati ca e gratis 10 ron 5 minute sau sa stai in exteriorul mini-cinemaului unde este poziţionat un ecran, unde poţi vedea ce se intimpla in mica sala cum au faţa îngrozită, cum se fereşte, se sperie, ţipă cu putere sau dau din picioarele. Râsetele spectatorilor sunt pe măsura trăirilor celor din sală.Pana acum nimic nu pare iesit din comun
A fost o vacanta reusita pana la urma si am ramas si cu amintiri placute

cele mai citite