Persoane interesate

CNA a retras licenta postului de stiri Romania Ta. Honorius Prigoana a declarat: "Intre timp, am considerat ca proiectul nu mai este oportun"

CNA a retras, marti, licenta audiovizuala a televiziunii de stiri Romania Ta, detinuta de Honorius Prigoana, fapt care echivaleaza cu desfiintarea postului la mai putin de un an de la lansarea lui.
In ultima perioada se difuzau aceleasi reluari. La inceput am inteles, o televiziune noua, la inceput de drum, am inteles si micile probleme cu sunetul.

"Sunt cinci televiziuni de stiri, nu cred ca mai e loc de inca o televiziune de stiri", a mai spus Prigoana.



Daca se voia o televiziune de stiri, sursa stirilor nu erau fotografiile luate de pe net sau video de pe youtube.



Nu credeam ca va mai rezista mult si iata ca la mai putin de un an de la lansarea lui, in sedinta de marti, CNA a votat in unanimitate retragerea licentei audiovizuale a televiziunii de stiri Romania Ta.

Proiectul televiziunii a fost prezentat in sedinta CNA din 12 octombrie 2010, in mod grandios, Honorius Prigoana spunand ca postul Romania Ta va avea peste 200 de statii locale in tara, care vor fi operate in sistem de franciza. Potrivit afirmatiilor lui Honorius Prigoana, televiziunea Romania Ta urma sa faca parte din trustul de presa Romania Ta, care trebuia sa cuprinda si o retea de posturi de radio, un lant de ziare locale si portaluri pe web. Investitia pentru intregul grup de media era estimata atunci de Honorius Prigoana la aproximativ 5 milioane de euro.

Sursa:hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cele mai citite