Persoane interesate

Vanzatorii de iluzii Organo Gold

Azi am gasit un anunt pe net mai ciudat daca il pot numi asa in care se cauta oameni de afaceri orientati spre afaceri, dezvoltatori bussines, companie puternica creata acum 5 ani , puternica expansiune pe piata. 
Dupa ce am cerut mai multe detalii am fost invitat la o cafea seara la 20,30 la Galeria 1 in Timisoara pentru a discuta mai multe si a bea o cafea.
Uitam ce e mai important inainte de a fi invitat cred ca au verificat pe net sa afle mai multe despre mine pentru ca eu am fost sunat pe un numar vechi de telefon care era pe net de mai mult timp si nu la numarul pe care il aveau de la mine. Acest lucru m-a facut sa ma decid sa merg la intalnire. 
Pe scurt ajung acolo, sun inainte si anunt ca am ajuns sunt invitat sa iau loc la  terasa unde mai era un grup de cateva persoane. In timp ce ma fac comod ma prezint, mai ajung cateva persoane care la fel ca si mine au intrerupt discutiile si apoi urmeaza intrebarea. '' Nu vreti o cafea moca ? '' 
Dupa ce se prezinta fiecare si dupa ce tot apar persoane numarul celor prezenti se tot mareste ajungand aproape la 20 de persoane, care au venit acolo  cu gandul de a vinde si de a convinge si alte persoana care cautau de lucru ce afacere profitabila e  sa recomanzi, sa te distrezi, sa bei cafea moca si sa primesti bani pentru asta. 

Daca tot am ajuns am stat sa beau cafeaua chiar daca ma gandeam sa plec pentru ca am stabilit o intalnire doar eu si nu mi sa comunicat ca va fi o intalnire de grup.
In  plus:
Marketing foarte prost,  orice strategie de promovare trebuie sa fie sincera.
Dupa o ora in care am tot ascultat cum le-au murit laudatorii si se laudau singuri ce cafea buna beau ce afacere de succes au si nici macar nu e a lor si multe alte prostii  a venit si bomba.
Daca esti suficient de disperat sau usor de influentat te conving ca si tu poti face parte din afacere 
daca cumperi cafea pe care apoi o daruiesti la randul tau altor persoane pe care tu le inviti si castigi bani.
Pachetul cel mai mic, atentie, costa 240 de euro, cel silver undeva pe la 500 de euro
si pachetul gold 1000 si ceva de euro.
Mai putin si se transforma in vanzatori de iluzii la cum promit sanatate si tinerete vesnica 
bani multi fara griji intr-un sistem piramidal la cum viseaza cu ochii deschisi la masini de lux,
case de vacanta, haine la comanda si multe altele.
 Imbracati saracacios si nu ca niste adevarat oameni de afacerei, liderul lor nu era nici macar ras, 
si desi era seara avea ochi acoperiti de o pereche de ochelari de soare 
semn ca dormise sau ca bause ceva si incerca sa ascunda asta.
Asa tare m-au impresionat ca am reusit sa plec si sa scriu aceste randuri. 
 Va invit pe toti 
daca va plictisiti si auziti de Organo Gold sau de o invitatie seara sau la orice alta ora 
La Galeria 1 sau in alta parte sa mergeti beti o cafea moca si sa radeti putin.
Sa nu uit sa va dau numarul de telefon.
Eu am vorbit cu Laura la numarul de telefon 0755473466 dar din cate am inteles 
sunt 14 persoane in Timisoara si numarul lor creste.






16 comentarii:

  1. Eu sunt in companie organo gold si îmi merge bine ,dor lași nu cunoaște ??

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt in companie organo gold si îmi merge bine ,dor lași nu cunoaște ??

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabi Stefan ce ai vrut sa spui in mesajul tau ? "dor lași nu cunoaște ??"

    RăspundețiȘtergere
  4. Organo? Sunt alte zeci de firme bazate pe acelasi principiu ca si al celor despre care se vorbeste in postare. Toata lumea vinde Cafea, ceai, sau alte acareturi cu ganoderma. Ce este ganoderma? O ciuperca antica "miraculoasa" si care te face "mai sanatos". Eu va sfatuiesc pe toti ceea ce sunt interesati de aceste genuri de "afaceri" sa evite cu preponderenta cele de timpul "Ganoderma is life, Ganoderma is sh*t). Nu va lasati influientati de un grup de persoane cu "papagalul mare" care va vor face sa va simtiti bine si de cafeaua "moca". Va veti pierde pe voi si banii vostri fara nici un viitor. Afacerea este profitabila, dar nu pentru Romania. In America, pachetul bronze costa doar 59 de dolari, iar la noi 265. Faceti o comparatie si vedeti cu ochii vostri "viitorul prosper".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. cum ai putea sa faci aceasta afacere de 2 ani?? cand in Romania este legala din septembrie 2015??

      Ștergere
    3. @Paula Daca matematica lui merge din 2 in pom, asta este.

      @Ionut Florea,persoana dinaintea ta, si-a exprimat un punct de vedere la care, ARE TOT DREPTUL. Nu te-a jignit. Asa ca, nu ai dreptul sa jignesti la randul tau.

      Iar daca n-ar fi acei "anGAJati" care au un "SERV-VICIU" asa cum te exprimi cu aronganta de rigoare, cum ai mai face tu si ai tai"500 euro/luna". Ma intreb, cat se face pe pamant ca pe luna...

      Ștergere
  5. Organo? Sunt alte zeci de firme bazate pe acelasi principiu ca si al celor despre care se vorbeste in postare. Toata lumea vinde Cafea, ceai, sau alte acareturi cu ganoderma. Ce este ganoderma? O ciuperca antica "miraculoasa" si care te face "mai sanatos". Eu va sfatuiesc pe toti ceea ce sunt interesati de aceste genuri de "afaceri" sa evite cu preponderenta cele de timpul "Ganoderma is life, Ganoderma is sh*t). Nu va lasati influientati de un grup de persoane cu "papagalul mare" care va vor face sa va simtiti bine si de cafeaua "moca". Va veti pierde pe voi si banii vostri fara nici un viitor. Afacerea este profitabila, dar nu pentru Romania. In America, pachetul bronze costa doar 59 de dolari, iar la noi 265. Faceti o comparatie si vedeti cu ochii vostri "viitorul prosper".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 59 de dolari este si la noi in Romania, amice. Pentru 59 de dolari, esti doar vanzator direct, ti se da un magazin virtual si nu ti se pune la dispozitie un stoc de marfa. Ca sa poti sa faci o echipa de vanzatori si ca sa ajungi sa iti iei procent din vanzarile la nivel de echipa trebuie sa iti iei un stoc de marfa de minim 299 euro, iar acest pachet este si in America, doar ca acolo este in dolari. Asa ca te-as ruga frumos ca inainte sa critici sau sa arunci cu noroi in ceva, sa te si interesezi sau sa te informezi. Multumesc, o zi frumoasa!

      Ștergere
  6. Vai vai..durere mare va mai da lipsa te informare! Știți vorba aia..omul prost CREDE ca le știe pe toate, iar cel deștept conștientizează că nu știe nimic, ci mai are multe de învățat. Așa și voi 😂. Citiți..documentați va , fiți open mind și după va pot invita eu la o CAFEA MOCA, poate rețineți mai multe despre VÂNZAREA DE CAFEA! Pt.ca..dupa cum bine știți, netWORK marketing se ocupă cu vânzare! Of of, mi e mila de oamenii dezinformați. Pe curaaand !

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai vai..durere mare va mai da lipsa te informare! Știți vorba aia..omul prost CREDE ca le știe pe toate, iar cel deștept conștientizează că nu știe nimic, ci mai are multe de învățat. Așa și voi 😂. Citiți..documentați va , fiți open mind și după va pot invita eu la o CAFEA MOCA, poate rețineți mai multe despre VÂNZAREA DE CAFEA! Pt.ca..dupa cum bine știți, netWORK marketing se ocupă cu vânzare! Of of, mi e mila de oamenii dezinformați. Pe curaaand !

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Dan,

    ai auzit aceea vorba romaneasca "orice padure are uscaturile ei?"
    Network Marketing-ul este industria viitorului, dar pe care multi nu au capacitatea sa o intelega pentru ca nu vor si multi sunt cei care incep sa activeze in aceasta industrie, dar nu se instruiesc si nu lucreaza profesionist. Cati milionari ai vazut sa fie angajati? Este vorba despre o alta mentalitate, o alta viziune asupra vietii, care nu se incadreaza in tiparele sociale pe care ni le insufla societatea inca de cand suntem mici.
    Dan, o asemenea persoana este cu siguranta persoana care te-a invitat si crede-ma ca a eticheta o companie intreaga, munca unor oameni care au facut eforturi sa deschida oficial tara, nu este just. Nu judeca dupa o aparenta!
    Ti se pare corect ca Romania sa fie judecata pentru ca unele persoane fac o imagine proasta in afara tarii? Sau sa fim toti numiti "tigani"? Este fix acelasi lucru.
    Am sa iti spun ca oamenii care au adus aceasta companie in Romania au influentat mai multe vieti decat iti imaginezi si au creat un leadership autentic bazat pe respect, loialitate, edificare, unitate.
    Business-ul functioneaza! Drept dovada in ultimii 2 ani s-au rulat peste 2.000.000 euro,peste 7000 de distribuitori, tara s-a deschis, se extinde international, sunt oameni care castiga un venit suplimentar sau se castiga exclusiv din asta. E mai valoros sa lucrezi part time la "averea" ta, decat full time la job.
    Cel mai valoros lucru in viata nu este contul bancar, nici masina pe care o conduci, nici casa pe care o locuiesti, ci sa ai o viata frumoasa~!
    Organo se bazeaza pe principii de viata si asta mi-a placut cel mai mult! Vorbeste despre leadership, oameni, dezvoltare personala, idependenta financiara, venit pasiv si despre ce lasam in urma noastra.
    NU SE VAND ILUZII! DACA NU ESTI DISPUS SA MUNCESTI, SA IESI DIN ZONA DE CONFORT, DACA NU STII DE CE VREI SA INCEPI, MAI BINE NU INCEPE!NU ESTE PENTRU ORICINE.
    Cafeaua este un produs pe care il intelege oricine, iar business-ul profesionist il poate face oricine intelege anumite principii.
    Este un business la inceput, care are rolul de a aduce in viata oamenilor prosperitate si sanatate!
    Haideti sa lasam parerile atunci cand apar faptele!
    Haideti sa nu fim impotriva celorlalti!
    Acolo unde exista pasiune, credinta, munca, profesionalism, intotdeauna vor fi rezultate!
    Viata frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine v-am gasit! In primul rand,sunt de acord cu o parte din raspunsul Adinei Lazar...insa,asa cum stie toata lumea ,,afacerea Organo Gold" este o tzeapa mare pentru naivi. Cunosc persoane care au ,,convins/prostit" multe persoane sa intre in echipa lor...apoi, acesti ,,lideri" au plecat la alta mare TZEAPA de tip MLM,si anume Worldventures...sunt de acord cu Adina Lazar,ca aceasta industrie este de viitor,insa nu cu afaceri in care sa prostesti lumea,sa iti iei niste comisioane si apoi sa-i lasi pe prosti sa prosteasca alti prosti,la randul lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bursa de valori, daca acei oameni au plecat in WV oare nu ei si-au luat teapa pentru ca cuvantul lor nu mai valoreaza? Nu e despre ei, e despre fiecare dintre noi si ceea ce simtim sa facem in viata! Organo Romania nu se bazeaza pe aceste principii, ci din contra, RESPECTUL, ADEVARUL sunt foarte importante! Este normal sa existe comisioane :) partea frumoasa este ca cu cat ii ajuti pe cei de la tine din echipa sa castige mai mult, cu atat vei castiga si tu mai mult! Tu muncesti pentru echipa ;) Poti sa ai orice in viata daca ajuti suficiente persoane sa obtina ce isi doresc in viata! OG este compania cu cel mai mic risc din network marketing. Iti cumperi cafea pe care in cel mai rau caz o bei si esti mai sanatos. Vrei business? Citeste, mai beau o cafea sa intelegi beneficiile ganodermei, impartaseste cu cei dragi, dar din suflet, crede, persevereaza, cazi, ridica-te, transforma-te si obtine viata pe care o doresti si bucura-te pentru fericirea celorlalti! Sunt principii de viata pe care multi nu le au nici in viata de zi cu zi :) Nu uita orice este asa cum tu crezi! Zambetul si stralucirea din ochi fac diferenta!
    Lasati mintile frumoase sa ii inspire pe cei cu minti frumoade, care au potential si isi doresc o viata diferita! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Apoi, daca tu esti constient de beneficiile ganodermei si stii cati oameni sunt mai sanatosi sau se simt extraordinar...parerile oamenilor dispar atunci cand sanatatea celor din jur e mai importanta si vezi fapte!
    OG aduce in primul rand valoare in intreaga lume prin sanatate, are GARANTAT cel mai puternic leadership din lume si are un produs exceptional, simplu, pe care il iubeste toata lumea!
    Nu e vorba despre companie..ci despre un mecanism care pe multi dintre noi ne poate ajuta sa ne inbunatatim viata!
    Informati-va despre beneficiile ganodermei si despre sumele imense care se invart in aceasta industrie! Daca toata lumea ar face network marketing nu ar mai exista razboaie :p
    Cand bei o cafea gandeste-te daca sanatatea este o valoare si pentru tine! Zi extraordinara!

    RăspundețiȘtergere

cele mai citite