Persoane interesate

Poli Timisoara si lectia de maturizare

Miercuri dupa o ploaie care s-a abatut asupra Timisoarei, tribunele stadionului Dan Paltinisanu au fost goale la disputa dintre Poli Timisoara si International Curtea de Arges.
Sa nu reusesti o victorie si sa lasi un adversal accesibil sa-ti dea o lectie de maturizare si cel mai penibil joc al lui poli, in min 85, 0 la 0 ,chiar daca marcam nu meritam Victoria.
Era meciul in care portarul oaspetilor Marius Popa revenea la Timisoara in calitate de adversar, dupa divortul de echipa alb-violeta.
Asa cum era de asteptat, timisorenii iau cu asalt poarta oaspetilor si in minutul 6 Poli beneficiaza de o lovitura libera din preajma careului de 16 metri. Lovitura este executata de Goga puternic spre poarta, iar dintr-o deviere mingea ajunge sa-l loveasca pe Parks in cap, dupa care paraseste terenul.
La numai un minut Alexa recupereaza o minge in jumatatea de teren advers si centreaza pentru lovitura de cap a lui Magera, mingea fiind trimisa peste poarta.
O noua centrare a lui Bonfim este trimisa catre Magera, care reia tot peste buturi.
In minutul 20 Bonfim profita de o greseala a lui Neagu, reusind sa recupereze mingea, pornind intr-o incursiune individuala in careu, de unde expediaza un sut puternic pe jos, portarul Popa evidentindu-se printr-o parada eficienta.
Prima faza de poarta a oaspetiilor s-a consemnat abia in minutul 25 de joc, cand Voiculet patrunde in careu pe partea dreapta de atac, dar isi prelungeste prea mult mingea si este contrat de Mera, repliat in ultimul moment pentru a evita deschiderea scorului.
Lipsa de solutii in atacul timisorean duce la un joc modest, care permite oaspetilor sa aiba posesia mingii in ultimul sfert de ora a primei reprize.
Repriza se incheie in huiduielile spectatoriilor nemultumiti de scorul de egalitate si neputinta alb violetiilor de a marca.
Repriza secunda incepe in nota de dominare a oaspetilor, care sunt constienti ca se pot obtine puncte la Timisoara.
Replica gazdelor vine abia in minutul 51, cand Alexa primeste o pasa in jumatatea adversa de teren si expediaza un sut puternic la firul ierbii de la 30 de metri, mingea trecand la mica distanta de bara portii aparate de Marius Popa.
Minutul 60 il evidentiaza pe Cocis, care primeste o pasa pe culoar central, dar este deposedat in careu de Neagu.
Publicul incepe sa-si piarda rabdarea si huiduie orice pas gresit al polistilor.
In minutul 65 Sabau il trimite in lupta pe Kozak, care il inlocuieste pe Cocis, mutare facuta pentru revitalizarea atacului timisorean.
Minutul urmator schimbarii, aduce o faza clara de gol pentru Poli, dar Magera este deposedat in careul mic, ratand o noua oportunitate dupa cele din prima repriza.
Minutul 75 consemneaza cea mai mare ratare de gol a meciului, prin Bogdan Apostu de la oaspeti, care trimite in bara mingea de la doi metri, din centrarea venita de pe partea stinga de atac a oaspetilor.
Popa are o interventie decisiva la sutul din 20 de metri a lui Ionescu, care a trimis spre vinclul portii. Gazdele se napustesc in atac pentru a bifa victoria, dar nesansa face ca scorul sa ramana neschimbat.
Mansour este introdus in teren si rateaza o sansa de a marca din careul mic, la centrarea lui Kozak, mingea trecandu-i printre picioare.
Oaspetii replica printr-un atac in viteza, care aduce o noua ratare de gol printr-un sut de la 20 de metri.
Minutele de prelungire o gaseste pe Poli in atac, care incearca cu disperare sa obtina o victorie, dar fluierul final pune capat sperantelor si consemneaza un 0-0.
Din pacate acest meci arata ca Poli nu a reusit sa gaseasca solutii pentru a face uitata plecarea lui Bucur.

cele mai citite