Persoane interesate

Timisoara e mai verde. Galerie Foto

Pentru ca ne pasa de eforturile de protejare a mediului mai multi bloggeri participam si ne sustinem orasele, valorile si demersurile ECO mai mult decat am facut-o pana acum alaturi de Umbrela Verde


In cadrul proiectului Capitala Verde a Romaniei eu sustin Timisoara si nu sunt singurul.


Am mai scris despre proiectul Capitala Verde a Romaniei:
Timisoara poate deveni Capitala Verde a Romaniei
De ce Timisoara merita sa fie Capitala Verde a Romaniei
Un weekend eco in Timisoara
Fi si tu voluntar pentru Timisoara
Voi scrie si in continuare nu ma voi opri aici.


Acum sa vedem de ce Timisoara poate deveni Capitala Verde a Romaniei.


Primăria Timisoara vrea să elaboreze un ghid pe probleme de mediu, destinat administratorilor de bloc.


Peste 50 de asociatii de proprietari au luat parte la un concurs care a avut misiunea de a-i antrena pe locatari in amenajarea si intretinerea spatiului verde in proiectul "Fii un timisorean verde"


In Timisoara sunt si multe parcuri unde timişorenii dornici să facă mişcare în aer liber au la dispoziţie aparate de fitness si unde accesul este gratuit.


Foarte putine persoane stiu ca mii de timişoreni au semnat o petitie „Verde pentru biciclete”, pe care au înaintat-o primarului, şi prin care au cerut sprijin pentru construirea de piste pentru biciclete.


In prezent in Timisoara sunt aproximativ 70 de kilometri de piste pentru biciclişti si cu aproape 10.000 de biciclişti număraţi în campania „Verde pentru biciclete”.


Despre Timisoara sunt foarte multe de spus dar ma opresc aici si le dau ocazia si acelor persoane care au ceva de spus despre oras sa contribuie si ei cu cateva cuvinte sau sa comenteze cele scrise de mine.

2 comentarii:

  1. Cred ca despre petitia "Verde pentru biciclete" ar trebui sa se faca un studiu de caz si sa fie promovat :) Iti da speranta ca mai putem inainta astfel de cereri catre autoritati si ca in final, ceva se va schimba in bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. ar fi mai multe de studiat de exemplu ,,Nu Te Pune cu Timisorenii'' - Iubim orasul. Nu il murdarim. Ne plac florile. Nu le rupem

    RăspundețiȘtergere

cele mai citite