Persoane interesate

Mizerii de campania electorala

O noua metoda de a face campanie electora cu ajutorul firmelor de intermediere locuri de munca.
Ati auzit de firma S.C. ZVEDA CONSULTING SISTEMS PROTOCOL SRL ?
Firma publica anunturi de angajare in toata tara si cei care contacteaza firma pentru un loc de munca au parte de o surpriza.
In fotografie e documentul trimis de firma celor care cauta un loc de munca.


Stimate Domn / Doamna

S.C. ZVEDA CONSULTING SISTEMS PROTOCOL SRL. inregistrata la ORC sub nr. J26/140/2012, avand CIF R029766520, reprezentata prin Administrator Iosipescu Zambra Mihaiela, este infintata in anul 2012, avand un capital social de 20500 lei, un numar mediu de salariati145, avand obiect de activitate, activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca cod CAEN 7810, activitati de contractare pe baze temporale a personalului cod CAEN 7820, servici de furnizare si management a fortei de munca cod CAEN 7830, sustinatoare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu, va aducem la cunostinta urmatoarele:
Ca urmare a aplicatiei dumneavoastra pentru ocuparea unui loc de munca, dvs urmeaza ca cel tarziu in data de 14.11.2012 sa depuneti in contul societatii deschis la Banca Romaneasca sub numarul  RO 11BRMA0999100050568230 comisionul nostru de luare in evidenta, in cuantum de 150 lei, dupa care urmeaza sa ne trimiteti prin recomandata postala pe adresa si numele S.C. ZVEDA CONSULTING SISTEMS PROTOCOL SRL, Post Restant - Oficiul Postal 1 Ploiesti, Judetul Prahova, cod postal 100008 urmatoarele acte in copii xerox:
   - foaie de depunere la banca a comisionului nostru emisa de Banca Romaneasca
   - carte de identitate
   - certificat de nastere
   - certificat de casatorie / dupa caz sentinta civila definitiva de divort
   - acte de studii
   - cazier judiciar
   - dosar cu sina
   - fotografi tip CI 2 buc
   - adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea apt de munca
In perioada 12 noiembrie - 09 decembrie 2012 dvs urmeaza pe baza de voluntariat sa ajutati la propaganda PP- DD si a dlui Dan Diaconescu prin distribuirea de materiale propagandiste, lipirea de afise, participarea la activitatilor organizate de catre dnul Dan Diaconescu si PP- DD pe raza Orasului Targu Jiu su judetului.
In termen de maxim 60 zile de la primirea dosarului dvs, societatea noastra si PP- DD va garanteaza o viata mai buna si un loc de munca stabil, cu un salariu decent.
Va rugam sa ne confirmati la telefon nr 0769848444 trimiterea actelor si depunerea comisionului nostru,
Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti Romanii si pe dl dan Diaconescu.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cele mai citite