Persoane interesate

Incepe cea de-a VI-a editie a Festivalului de Opera si Opereta

In perioada 26 august- 29 august, la Teatrul de Vara din Parcul Rozelor din Timisoara incepe cea de-a VI-a editie a Festivalului de Opera si Opereta, un eveniment ce-i aduna pe melomani.

In 26 august, de la ora 20,30, va puteti delecta cu Carmen de G. Bizet.
Regia artistica e a Marinei Emandi –Tiron, conducerea muzicala e semnatp de Victor Dumanescu, decorurile de Grigore Gorduz si costumele de Krisztina Nagy. Rolul titular va fi interpretat de Carmen Avarvari, Marius Vlad Budoiu va aparea ca Don Jose, Bogdan Zaharia va fi Escamillo, iar Micaela - Stefania Stefan.

Vineri, 27 august, de la ora 20, 30, aveti intalnire cu… Vaduva vesela. Regia spectacolului cu indragita opereta de Fr. Lehar apartine, la fel ca decorurile si costumele, lui Mario de Carlo, coducerea muzicala - lui Victor Dumanescu, iar din distributie fac parte Octavian Vlaicu (Mirko Zeta), Narcisa Brumar (Valencienne), Cristian Rudic

Sambata, 28 august, tot de la ora 20, 30, e programat spectacolul de balet Sange vienez - valsuri celebre de Johann Strauss si Franz Lehar, cu participarea Ansamblului de Balet din St. Polten (Austria). Coregrafia e realizata de Michael Fichtenbaum, iar din distributie fac parte Kristin Chantal, Daria Suzi, Anastasia Egorova, Tiago Mendes, Rony Ronilson.

Duminica, 29 august, de la ora 12, e randul copiilor sa se bucure de Motanul incaltat de C. Trailescu. Regia - Marina Emandi - Tiron, scenografia - Kirsztina Nagy , in rolul titular - Nicoleta Colceiar. Festivalul din acest an se incheie insa la ora 20, 30 cu musicalul My Fair Lady de F. Loewe, cu Mariana sarba in Eliza Doolittle.
Toate reprezentatiile sunt cu intrare libera.

cele mai citite