Persoane interesate

Ziua Copilului va fi sarbatorita in Parcul Dacia cu Mascota Quicky

Pentru a le oferi părinţilor şi copiilor ocazia de a petrece timp valoros împreună şi pentru a-i aduce pe adulţi încă o dată pe tărâmul copilăriei, Nestle Nesquik organizează o serie de competiţii sportive între 29 şi 30 mai în Timişoara.
Ziua Copilului va fi sărbătorită în aer liber cu multă mişcare, amuzament, premii şi o mulţime de suprize pentru cei mici.
Timp de 2 zile părinţii, bunicii şi copiii sunt aşteptaţi în parcul Dacia din Timişoara pentru a participa împreună la jocuri sportive în care îşi vor putea demonstra calităţile de adevăraţi campioni. Toate concursurile şi activităţile organizate de Nestle Nesquik presupun participarea în echipe formate din copii şi părinţi, astfel încât aceştia au ocazia de a se distra împreună.
Mascota Quicky, cel mai bun prieten al copiilor, le propune acestora o serie de jocuri inventive precum bowling, inelele, concurs de ţopăit sau cursa în echipă şi le va prezenta celor mici importanţa activităţilor sportive pentru o dezvoltare armonioasă.
Acţiunea se va desfăşura în zilele de sâmbătă (29 mai) şi duminică (30 mai), în intervalul orar 10.00 – 16.00. La sfârşitul zilei, vor fi organizate tombole cu premii.

cele mai citite