Persoane interesate

Fii si tu voluntar pentru ‘Timisoara - Capitala Verde a Romaniei!’

In acest weekend. Asa ca, intre 30 iulie si 01 august, Umbrela Verde va fi in Timisoara si le va transmite locuitorilor ca ‘orasul lor poate deveni Capitala Verde a Romaniei!‘
Fii si tu voluntar pentru ‘Timisoara - Capitala Verde a Romaniei!’
Asa cum va asteptati, Umbrela Verde va organiza actiuni eco in fiecare din cele 3 zile in care vom fi la Timisoara, adica vineri, sambata si duminica.
De aceea, avem nevoie de cat mai multi voluntari, din randurile locuitorilor!
Daca esti timisorean sau locuiesti in Timis, vino alaturi de noi si ajuta-ti orasul in competitia pentru Capitala Verde a Romaniei. Anunta-ti si prietenii si veniti impreuna.
Ce vom face in cele trei zile la Timisoara
Intai, trebuie sa stiti ca, de vineri pana duminica, Cortul Umbrela Verde va fi instalat in Piata Unirii si va fi punctul de intalnire atat al voluntarilor, cat si al tuturor prietenilor nostri.

Sa trecem insa la program. Ca de obicei, ziua muncim ‘eco’, iar seara ne distram la concerte. Iata:
Vineri (30 iulie)
Startul se da la ora 10:00 in Piata Unirii, unde vom face echipele. Apoi, vom pleca in trafic alaturi de echipajele de politie, pentru a imparti stickere cu mesajul ‘Eu nu arunc gunoi pe strada‘ si pentru a ‘elibera’ masinile soferilor de gunoaie.
O echipa va ramane la Cortul Umbrela Verde, unde vom avea un ‘eco-wall’. Le vom imparti flyere trecatorilor, ii vom incuraja sa lase mesaje si le vom face ‘eco-fotografii
Dupa-amiaza vom merge prin cartierele timisorene, le vom vorbi oamenilor despre colectarea selectiva si ne vom oferi sa-i scapam de toate deseurile, inclusiv cele electronice (DEEE). De asemenea, ii vom indrepta spre punctele de colectare selectiva Umbrela Verde, care vor functiona vineri si sambata. Cei care ne vor preda un deseu pentru reciclat vor participa la o tombola cu premii.
Bineinteles, seara avem concert. Vor canta Vita de Vie si Smiley!
Sambata (31 iulie)
Vom continua, cu si mai mult entuziasm, actiunea de colectare selectiva de la locuitori. Cu cat vom strange mai mult, cu atat sansele Timisoarei sa ajunga Capitala Verde cresc!
Seara avem concert cu Mircea Baniciu si Directia 5.
Duminica (01 august)
Duminica e timpul sa ne uitam si la spatiile verzi din Timisoara, asa ca vom merge cu totii sa le curatam de gunoaiele lasate de locuitorii mai putin responsabili.
Si pentru ca nu se putea zi fara un concert Umbrela Verde, seara ne vor canta si ne vor incanta Publika si Paula Seling.
Si, ca sa fie distractia si mai mare, va mai spun ca toate vedetele pe care le veti asculta seara ne-au promis ca vor veni alaturi de voluntarii Umbrela Verde, la actiunile ‘eco’ din timpul zilei.

cele mai citite