Persoane interesate

Pe litoral cu Sin Fronteras

Tradus , numele trupei inseamna “Fara Frontiere”,si au sustinut adevarate spectacole prin cantecele si dansurile lor traditionale.
Sin Fronteras, indienii din Peru, încânta urechile trecătorilor de pe lângă hotel Perla din staţiunea Mamaia, în fiecare zi, turiştii putând să cumpere diferite obiecte de artizanat, cercei, coliere, pixuri cu inscripţii, brăţări colorate, pălării şi multe altele, la un preţ accesibil, începând de la 5-10 lei.

Ei reusesc sa mentina mereu atmosfera calda si placuta cantand despre iubire, pamant, natura si pace si încântă publicul cu frumoasele lor instrumente de origine incașă. Genul de muzică pe care îl cântă frumoşii peruani este de meditaţie, relaxare, ambient şi oferă o stare de spirit pozitivă, alungând gândurile negre, absorbindu-le pe cele pozitive.
Le plac romanii pentru ca, spun ei, zambesc mult, asemenea poporului lor.
Obiectele care sunt puse la vânzare sunt lucrate manual de ei, în pauzele din timpul spectacolului, sau înainte de începerea lui și sunt confecționate din piele, alpaca, pene și alte obiecte decorative(diferite mărgeluțe de diferite culori).
Publicul roman nu a ramas deloc indiferent muzicii pe care peruanii o canta, gustand din plin astfel de gen.

cele mai citite