Persoane interesate

Felicitari organizatorilor pentru cea de-a VI-a editie a Festivalului de Opera si Opereta de la Timisoara

Mii de timisoreni obisnuiti ai salii de opera sau pur şi simplu curioşi de ce are de oferit arta lirică, au luat cu asalt Parcul Rozelor din Timişoara.
Muzica, decorurile de opera de pe scena Teatrului de Vara, luminile si jocul artistilor lirici si coregrafia au creat o atmosfera speciala, care i-au sedus pe spectatori.
Multa munca rasplatita cu multe aplauze.



Pe lângă spectacolul pus în scenă la Teatrul de Vară din Parcul Rozelor, cei prezenţi s-au mai putut delecta incepind cu poporn, clătite pina la purcelusi la rotisor de la tarabele aciuiate pe lângă parc, mai nou nelipsite de la evenimentele din aer liber în oraş.





Festivalul de Operă şi Operetă continuă sâmbătă cu spectacolul de balet „Sânge Vienez”, cu participarea Ansamblului de balet din St. Polten, Austria pe valsuri celebre de Johann Straus si Franz Lehar
Duminică, de la ora 12, cei mici vor putea urmări opera pentru copii „Motanul Încălţat”, iar seara, de la ora 20.30, Festivalul de Operă şi Operetă se va încheia cu „My Fair Lady”, după piesa „Pygmalion” de George Bernard Shaw.
Intrarea la toate spectacolele este liberă.

cele mai citite