Persoane interesate

Descoperire senzationala: Vine Iarna

În cazul în care n-aţi ştiut, vine iarna. Şi nu ştie nimeni de ce vine şi anul ăsta, că a mai fost şi anul trecut şi acum doi ani, la fel ca in fiecare an.
Credeam că anul ăsta o să ne ocolească, dar ea nu, ea vine, cu toate că i-am transmis că nu ne merge bine, că e foamete şi tristeţe mare în ţară şi numai ea mai lipseşte, si nu vine singură, vine cu nişte scumpiri ale căror zvonuri guvernul nu le confirmă, dar nici nu le infirmă, cu nişte salarii scăzute şi pensii tăiate. O să ne încălzim la supermarket, o să mănîncam tot de acolo.
Iar dacă asta ţi se pare de rîs, aflam si motivele scumpirii, scaderea consumului pe anul 2010, iar cînd o să vină factura la gaze, nu o să mai rîdem deloc.
Nici din casă n-o să mai ieşim, că n-o să mai pe unde si cu ce.
O să fie iarnă grea, cu nămeţi cît casa, iar autorităţile, vor fi luate prin surprindere şi anul acesta, nu vor fi în stare să cureţe străzile şi trotuarele. Vei sta în casa, cu o vestă tricotată de bunica pe sub pijama, o să te uiţi cum ninge şi o să bei un ceai, pentru că asta e tot ce o să mai ai prin casă, vei adormi într-un tîrziu cu gîndul la preţul benzinei care creşte ca vrejul de fasole şi la salariul tău, care se face tot mai mic, şi-o să te rogi ca totul să nu fie decît un vis urît.
Si ca totul sa fie complect aflam ca in România au avut loc 23 de cutremure în ultimele 48 de ore
Era sa uit la noi e mai usor sa critici decat sa pui mana pe treaba si sa faci ceva

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cele mai citite