Persoane interesate

La Timisoara a început lupta împotriva ţânţarilor

După ce, în perioada 20-30 aprilie, Direcţia de Mediu din cadrul Primăriei Timişoara a monitorizat situaţia ţânţarilor, muştelor, gândacilor, purecilor, ploşniţelor, căpuşelor etc.,
Primăria Municipiului Timişoara a demarat efectuarea tratamentelor de dezinsecţie în Municipiul Timişoara.
Asa au aparut pe copacii din oras etichete verzi inscriptionate cu numele produsului folosit la combaterea acestor producători de disconfort.



Orele de aplicare a tratamentelor pentru eficienţă vor fi dimineaţa, între orele 5.00 – 9.00, şi seara, între orele 17.00 – 22.00. Substanţele folosite în combatere sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi nu pun în pericol populaţia şi animalele.



Tratamentele de combaterea bolilor si daunatorilor se realizeaza prin stropirea plantelor cu solutii preparate in diverse concentratii si combinatii de substante fungicide, insecticide, acaricide, erbicide, stimulenti de crestere folosite in functie de natura bolilor si daunatorilor ce trebuie combatute.



Tratamentele fitosanitare constau în efectuarea de stropiri periodice, urmarindu-se combaterea bolilor si daunatorilor în mod special a agentilor fitopatogeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cele mai citite