Persoane interesate

Chiar nu va e rusine ? Depasiti impreuna cu noi greutatile vietii, cum?

A început campania electorală, iar în cutiile poştale din Timisoara campania cu pliante de pasti este in plina desfasurare.
Dimineata am gasit in cutia postala un pliant executat pe hartie lucioasa de foarta buna calitate.


Pe fata pliantelor sunt oua incondeiate de pasti pe fondul culorilor Romaniei cu urarea Paste Fericit!, insemnul Senatul Romaniei in coltul drept de jos sub care scrie numele senatorului: Nicolae Robu.

Pe verso, langa imaginea senatorului, apare nelipsitul text electoral cu urari specifice cu care ne-am obisnuit in ultimul timp.



Am si o nedumerire.
Poate ne raspunde si noua cum doreste sa de depaseasca impreuna cu noi greutatile vietii.

Cum poate sa spuna unui somer, pensionarilor, tinerilor aflati in cautarea unui loc de munca, parintilor care nu mai stiu cum sa asigure un viitor copiilor, ca isi imparte greutatile cu ei.
Stiti ce inseamna sa nu ai un loc de munca, sa nu primesti nici un ajutor de la stat, sa stai in chirie, sa nu ai bani de mancare, iar daca ai norocul sa lucrezi sa traiesti din salarul minim pe economie.
Ce faci daca ai si copii, esti casatorit ai o familie de intretinut, taxe si impozite de platit.

Depasiti impreuna cu noi greutatile vietii, cum?

2 comentarii:

  1. Ideal ar fi sa ii intalnim face to face sa le spunem toate astea,sa le propunem eventual un schimb de locuri pentru o zi.Politicieni cu bun-simt nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt asa de rupti de realitate ca o zi e prea putin.

    RăspundețiȘtergere

cele mai citite