Persoane interesate

Vrem sa aratam lumii si altceva decat o frunza. Pe langa brand ce mai oferim?

Toate tarile au branduri prin care isi atrag turisti si noi chiar avem ce sa aratam, tara asta chiar e superba nu doar mici, bere, sarmale si manele.



Vrem ca intreaga lume sa descopere Romania prin cultura, arta, literatura, arhitectura, obiceiuri, traditii, folclor, arhitectura, tehnologie.
Mai avem inca ruine abandonate, stazi pline de cersetori, tot mai mult ciment si tot mai putina verdeata, saracia din zonele defavorizate, avem haos urbanistic.
In ultimul timp se discuta doar despre reducerea numarului de posturi, motiune, vameşii corupţi, reforma, Curtea Constitutionala, suspendare, necesitatea schimbarii constitutiei, Uniunea Social-Liberală, pioni, regine, Bercea Mondialul,contrabanda.
Traim momente politice interesante, momente in care se discuta despre schimbarea premierului, momente in care toata lumea ne priveste si incep sa constat ca viata politica si sociala din Romania incepe sa-mi provoace mici crize.

Un comentariu:

  1. dai in ceva pe astia , sunt prosti rau , o frunza? asta ne reprezinta , ma doare capul de nervi ca sunt idioti rau . nu ma mira faptul ca mii urmeaza sa plece din tara / ma nr si eu.

    RăspundețiȘtergere

cele mai citite