Persoane interesate

Ruga Timişoarei, în parcul Rozelor

Manifestarile au inceput de la ora 16.30 cu un spectacol sustinut de copiii de la Ansamblul Timisul. De la ora 18.00 a avut loc traditionalul Joc al Rugii. Seara festiva a continuat cu solistii de muzica populara:
Pe scena au urcat apoi rand pe rand, diversi interpreti de muzica populara, unii mai tineri, la inceput de drum, dar si solisti de renume ai Banatului.



Lumiminita Jucu, Maria Milu, Nicoleta Vlasici, Stana Stepanescu, Felicia Stoian, Maria Coman, Doriana Talpes, Ramona Roescu, Laura Botos, Maria Bortun Popescu, Tiberiu Ceia, Vasile Conea, Traian Jurchela, Dumitru Stoicanescu si Dumitru Teleaga.

Duminica, manifestarile vor incepe de la ora 10.00, la Catedrala Mitropolitana, cu Sfanta Liturghie, dupa care, de la ora 12.00 vor urma depuneri de coroane in memoria eroilor Timisoarei, la Monumentul Crucificarii din fata Catedralei. La ora 16.00, alaiul rugii se va deplasa pe traseul Catedrala Mitropolitana- Primarie- Parcul Rozelor. Apoi, la 16.30, pe scena din Parcul Rozelor va avea loc un spectacol sustinut de Ansamblul Timisul, dupa care, la ora 17.00, incepe Hora Rugii cu salutul Nasului Rugii, primarul Gheorghe Ciuhandu. De la ora 17.30, pe scena vor urca interpretii de muzica populara: Ana Pacatius, Ana Munteanu, Nicoleta Voica, Carmen Popovici Dumbrava, Ramona Vita, Stana Izbasa, Mihaela Petrovici, Gabi Stanciu, Otilia Duma, Mariana Zota, Paula Pasca, Camelia Miutescu, Adrian Stanca, Puiu Codreanu, Lele Craciunescu.

cele mai citite