Persoane interesate

Viitorul tinerilor, vremurile de criza si deficitul

In fata provocarilor actuale aduse de criza economica, financiara, politica si existenţa unei crize de încredere tineri de azi ce viitor mai au?
Eu ma gandesc la copiii mei, ei trebuie sa aiba o sansa sa le placa pe aici ca sa nu traiasca dramele noastre, saracia lucie cu care ne confruntam acum cu un sistem al sanatatii sub orice critica, o asistenta sociala de mizerie care ne arata atat de deslusit criza morala si materiala pe care o traverseaza tara noastra.
Toti politicienii promit reformarea statului vorbesc despre deficit de ce nu vorbesc despre viitorul copiilor nostri de nivelul de trai, de salariile de mizerie, dam peste 40% din venituri pe mancare, pt ca nu mai avem agricultura, totul importam, 40% dam pe dari catre stat si cu restul de 20% supravietuim la limita saraciei,avem o moneda nationala sustinuta artificial, de BNR,de bancile care fac camatarie legala cu 70% din populatie care este imprumutata.



Nu ma intereseza cine si cum face acesta legea, vrem sa traim civilizat si un trai mai bun macar pentru copii nostri.
Sa explice cineva politicienilor ca atunci cand vorbesc despre tara, vorbesc despre oameni. Oare cat vor mai continua sa abstractizeze notiunea de om, prin utilizarea cuvantului "tara" sau a numelui "Romania"
Salariile in Romania sunt mult prea mici fata de cele din Europa, iar costul utilitatilor, combustibilului, mancarii, si multe altele sunt comparabile cu cele din UE.
Libertatea pe care o cautam inseamna sa ne folosim mintea si corpul pentru a ne trai propria viata, nu sa traim viata unui sistem de convingeri, intr-o tara tulburata de evenimente necontrolate, intr-o perioada dificila pentru majoritatea romanilor, avem amenintata presa scrisa si cea online. Discursurile unor personaje care se doresc sau poate sunt vectori de opinie care discuta despre deficit si despre scandalul care s-a iscat in Parlamentul Romaniei ,in legatura cu aprobarea Legii pensiilor.

cele mai citite